Welkom

Welkom op de website van Acupunctuur Persons. Dit is een praktijk voor Acupunctuur in Drunen, Brabant.

 

Inmiddels is de praktijk hier alweer een aantal jaar gevestigd (sinds 2019) en heeft een mooie bekendheid opgebouwd in Drunen en omgeving. Al veel mensen uit Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Haarsteeg, Elshout, Waalwijk, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Wijk en Aalburg, Dussen, Veen, Andel en Den Bosch hebben de praktijk bezocht. Er komen zelfs mensen uit Gelderland (Hedel, Ammerzoden, Kerkdriel, Zaltbommel) die de praktijk hebben weten te vinden of door een kennis of familielid gestuurd zijn. 

 

Al vele jaren help ik mensen van alle leeftijden aan allerlei soorten klachten en ongemakken.

Dat is het mooie aan ons vak: we krijgen baby’s, kinderen, tieners, jong-volwassenen, volwassenen en ouderen in de praktijk, allemaal met diverse uiteenlopende kwalen. Dat maakt ons werk afwisselend. Maar wat echt voldoening geeft: het helpen van mensen, of het nu een nieuwe aandoening is of mensen die al diverse trajecten tevergeefs doorlopen hebben en ten einde raad hun laatste beetje hoop in het alternatieve circuit gaan zoeken. Hoe geweldig is het om mensen te kunnen helpen!

 

Zie het kopje ‘Aandoeningen’ voor een overzicht aan klachten en symptomen die ik in de praktijk behandel. Hierbij vind je ook meteen een korte uitleg van hoe ik vanuit de Chinese geneeskunde tegen de klachten aankijk en op welke manier ik ze behandel.