Slaap problemen

Slaapproblemen kunnen heel divers zijn. Het kan zijn dat u moeite hebt met inslapen. Misschien bent u iemand die gemakkelijk piekert en uw hoofd niet stil kan krijgen wanneer u eigenlijk wil slapen. Of misschien slaapt u makkelijk in, maar wordt u 's nachts wakker en kunt u dan moeilijk weer in slaap komen. Of misschien wordt u 's nachts van het minste of geringste geluid wakker omdat u een lichte slaper bent.

Nog een mogelijkheid is dat u wel goed slaapt, maar erg onrustig; misschien hebt u dromen die maken dat de nachtrust verstoord wordt. Denk bijvoorbeeld aan onrustige dromen, nachtmerries, herhalende dromen. Of misschien bent u in u slaap zo onrustig dat u praat in uw slaap of misschien zelfs slaapwandelt.

Wat uw slaapprobleem ook is, het heeft een oorzaak. Die oorzaak kan boven water gehaald worden door uw acupuncturist en vervolgens behandeld worden. In veel gevallen is alleen acupunctuur voldoende. In andere gevallen kan het nodig zijn om Chinese kruiden te gebruiken. Dit is afhankelijk van de aard en de ernst van de oorzaak. De acupuncturist kan dit vaststellen en u de nodige informatie geven.