Het logo van de praktijk bestaat uit een afbeelding van ronde bergtoppen. Deze bergen weerspiegelen de basis van de Chinese geneeskunde.

Een van de belangrijkste uitgangspunten van de Chinese geneeskunde is het principe van Yin en Yang. Het Chinese karakter van Yin betekent 'de schaduwzijde van de berg'. Het Chinese karakter van Yang betekent 'de zonzijde van de berg'.

Daarnaast is een belangrijk uitgangspunt van de Chinese geneeskunde dat alles dat in de natuur gebeurt, ook in het lichaam gebeurt.

De basis van de Chinese geneeskunde is dus verwerkt in het logo.

Uw acupuncturist

Het logo van de praktijk

Mirjam Persons is acupuncturist en eigenaar van de praktijk. Ze is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA).

Mirjam is erg enthousiast over het vak acupunctuur. Ze staat er nog steeds elke dag van versteld wat je met acupunctuur allemaal kunt bereiken. Acupunctuur is niet alleen haar beroep, maar ook een hobby. Ze houdt zich ook in haar vrije tijd graag bezig met dit boeiende vak en praat er ook graag over. Ze zou er het liefst de hele dag over vertellen! Daarom is er op deze site ook veel informatie te vinden. 😉

De opleiding tot acupuncturist heeft ze met veel plezier gevolgd bij Academie Qing Bai.

Naast acupuncturist in haar praktijk is ze parttime werkzaam als ergotherapeut bij haar werkgever. Als ergotherapeut heeft ze 14 jaar paramedische werkervaring in de reguliere gezondheidszorg.

Mirjam merkt dat de combinatie met de complementaire gezondheidszorg van acupunctuur een verrijking is voor haar kijk op aandoeningen, beperkingen, ziekten en gezondheid.

Sinds Mirjam acupuncturist is, is ze ervan overtuigd dat deze andere manier van kijken naar het menselijk lichaam noodzakelijk is om mensen nog beter te kunnen helpen.

Onder het kopje acupunctuur kunt u hier meer over lezen.

In haar vrije tijd brengt Mirjam graag tijd door met haar man en hun drie kinderen.

Ook vindt ze het fijn om creatief bezig te zijn met haken en schilderen.

Daarnaast doet ze eens per week aan Qi Gong, een bewegingsvorm die verwant is aan Tai Chi.

Over de praktijk

Aan de voorzijde zijn een viertal parkeerplaatsen waar u kunt parkeren.

 

Parkeren